En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi hayatını baş düz, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir numara katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, yekten şu denli insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması mealına gelir.

Yangın kapıları, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin de problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kanatlar içinde yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayanak plakaları mevcuttur.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Ivedili çıkış bapları örgüsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Report this wiki page